www.rotakt.ro
0746.227.669

Termeni legali

TERMENI LEGALI SI SI CONDITII DE UTILIZARE

SC ROTAKT SRL este proprietarul paginii web www.rotakt.ro ,  pagină proprie administrată și menținută cu informații despre partenerii societății.

Elemente definitorii

Definim următorii termeni:

Vizitator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale;

ROTAKT - societatea comerciala SC ROTAKT SRL, având urmatoarele :
Puncte de lucru:

1.     Mun. Rm. Valcea, B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 75, jud. Valcea;

Telefon : 0742242415; E-mail : ramnicuvalcea.balcescu@rotakt.ro

2.     Mun. Rm. Valcea, B-dul Tineretului, Nr. 1C, Family Center Rm. Valcea, jud. Valcea;

Telefon : 0752037028; E-mail :  ramnicuvalcea.tineretului@rotakt.ro

3.     Mun. Dragasani, Str. Regele Ferdinand, Nr. 47A, jud. Valcea;

Telefon : 0741125281; E-mail : dragasani@rotakt.ro

4.     Mun. Dragasani, Str. Tudor Vladimirescu, Bloc T9, parter, jud. Valcea;

Telefon : 0250812130; E-mail : dragasani@rotakt.ro

5.     Loc. Horezu, Oras Horezu, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 76, jud. Valcea;

Telefon : 0250860609; E-mail : horezu@rotakt.ro   

Sediu:
Mun. Rm. Valcea, Str. Depozitelor, Nr. 28, jud. Valcea;
CIF: RO6334441, Nr.Reg.Com.: J38/1105/1994, RAIFFEISEN BANK Rm. Valcea, RO69 RZBR 0000 0600 0337 2035

Site - pagina web www.rotakt.ro

Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Site, care urmează a fi furnizate de către Rotakt, Vizitatorului.

Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Distribuitor - partener ROTAKT prin intermediul căruia se realizează comercializare directă către clientul final; produsele nu se pot comercializa pe Site. Rețeaua de distribuție o găsiți în Site la secțiunea Distribuție.

 

Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Site.

Informațiile prezentate pe acest site au caracter informativ și de promovare, putând fi modificate de către proprietar, fără o anunțare prealabilă. Acestea nu reprezintă o ofertă fermă de a contracta sau o ofertă fermă de vânzare-cumpărare.

De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerenta structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă ROTAKT face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii constructivi.

Numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea ROTAKT și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Întregul conținut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea ROTAKT și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Folosirea fără acordul ROTAKT a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Produsele nu se pot comercializa pe www.rotakt.ro, iar prezentarea pe site nu este pentru comercializare directă către clientul final. Pentru informații mai detaliate sau achiziționarea produselor, vă rugăm să contactați unul dintre distribuitorii noștri.

Comunicarea cu magazinul distribuitorului se poate face prin interacțiunea directa cu acesta, rețeaua de distribuție o găsiți în Site la secțiunea Distribuție.

Postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea cu ROTAKT se poate realiza prin adresele menționate la secțiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. ROTAKT are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta. Orice încercare de modificare a informațiilor din acest site fără acordul în scris al ROTAKT se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informația prezentata pe acest site poate conține erori de conținut, procesare sau modificări ulterioare ale producătorilor drept pentru care ROTAKT nu poate fi făcut răspunzător de consecințe, pagube directe, indirecte sau pagube speciale ce pot apare din folosirea Site-ului.

Orice legături către paginile web ale unor terțe părți menționate în Site sunt oferite vizitatorului ca un avantaj, însă ROTAKT nu deține niciun control asupra paginilor de acest fel. Prin vizitarea acestor site-uri, vizitatorul se familiarizează și este de acord cu termenii de utilizare a acestora.

 

ROTAKT nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe, nu sprijină și nu este responsabil pentru conținutul lor, reclama, produse, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri. Vizitarea altor pagini de internet de catre utilizator, se face pe proprie răspundere și în conformitate cu termenii și condițiile existente pe respectivele pagini de internet

Pic

NEWSLETTER

Cultivăm încrederea! Abonează-te pentru a primi ofertele și promoțiile ROTAKT.