www.rotakt.ro
0746.227.669

GDPR

Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu acest site.

Mai jos aveti la dispozitie o serie de informatii pentru a va putea exercita aceste drepturi:

Solicita datele stocate - Aceasta optiune presupune completarea unei cereri, dupa care operatoruL site-ului va va contacta pentru a va transmite datele stocate.

Poti cere in orice moment sa afli care din datele tale cu caracter personal sunt memorate in site-ul nostru
Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti o cerere prin CONTACT / Informatii comerciale si iti vom raspunde prin e-mail in cel mai scurt timp.

Solicita stergerea datelor stocate - Acest drept, referit si ca  dreptul de a fi uitat  presupune stergerea datelor dvs din site-ul nostru, acolo unde legea permite

Dupa completarea formularului specific, cererea va fi inregistrata si ofiterul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat in legatura cu cererea depusa.

Poti cere in orice moment sa iti eliminam datele cu caracter personal din site-ul nostru.
Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti o cerere prin CONTACT / Informatii comerciale si iti vom raspunde prin e-mail in cel mai scurt timp.

Adresa ta de e-mail nu va fi folosita in alt scop decat pentru transmiterea acestor informatii si apoi va fi stearsa in mod automat.
Pic

NEWSLETTER

Cultivăm încrederea! Abonează-te pentru a primi ofertele și promoțiile ROTAKT.