www.rotakt.ro
0746.227.669

Cine suntem?

SC ROTAKT SRL a fost fondată în anul 1994 în Râmnicu Vâlcea de doi tineri vâlceni ce doreau să aducă pe piaţa vâlceană produse de calitate ale unor brand-uri renumite precum STIHL, BOSCH, MAKITA.
 
Fiind printre primele magazine de acest gen din Vâlcea si constatand că există interes din partea cumpărătorilor, firma ROTAKT a început o dezvoltare continua in anii care au urmat.
 
A reuşit să identifice şi să colaboreze cu succes cu cei mai buni producători
din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.
 
Ulterior, simțind dorinţa micilor agricultori pentru produse care să la uşureze munca, ROTAKT a venit în ajutorul lor cu o gamă proprie de produse bazată in special pe motocultoare, motocoase, pompe și motopompe, etc., precum și accesorii potrivite pentru aceste utilaje comercializate sub marca proprie ROTAKT.
 
Astazi, produsele ROTAKT sunt utilizate de către o mare parte dintre micii agricultori aflaţi pe teritoriul României care sunt interesați de calitate înaltă la prețuri accesibile.
 
Reteaua nationala de distributie cuprinde circa 200 de firme dintre care majoritatea
pot efectua si operațiuni de service in/post garanție.
 
Momentan sunt 6 puncte de lucru în Valcea (3 in Râmnicu Vâlcea, 2 în Dragășani și unul în Horezu) și un punct de lucru pentru SERVICE, care oferă o gamă largă de produse și servicii.
Pic

NEWSLETTER

Cultivăm încrederea! Abonează-te pentru a primi ofertele și promoțiile ROTAKT.